Yoobop, find it, love it, buy it!

Koppel uw aanbod via XML

Koppel uw aanbod middels een XML bestand aan Yoobop, Vindhet.in, het Bedrijventelefoonboek en Byloca. Uw bedrijf en aanbod zijn voor elke consument en elk bedrijf in Nederland via deze platforms 24 uur, 7 dagen per week opvraagbaar en vindbaar.

Wat is een XML bestand?

Een XML bestand is een bestand waarin gegevens, volgens een bepaalde opmaak, worden opgeslagen. Op die manier kan onze server deze gegevens ophalen, opslaan en uw actuele aanbod tonen naast uw bedrijfsgegevens. Het bestand wordt elke 2 dagen automatisch opnieuw opgehaald zodat uw aanbod actueel blijft op onze websites. Daarnaast kunt u het aanbod op elk gewenst moment zelf handmatig updaten.

Hoe werkt het

Vraag uw webbureau of ontwikkelaar voor het realiseren van deze koppeling. U heeft voldoende aan een van onderstaande links om uw assortiment te laten koppelen. Nadat de benodigde "XML link" voor u is gerealiseerd voert u uw persoonlijke link in via het dashboard. Nadat u op opslaan heeft geklikt wordt het bestand meteen geladen in onze datbase en wordt uw aanbod gekoppeld aan uw bedrijfgegevens. Dit kan, afhankelijk van de grootte van het bestand, even duren. Wordt uw aanbod vervolgens niet getoond, dan kan het zijn dat uw xml niet exact overeenkomt met onderstaand voorbeeld XML bestand.

Voorbeeld XML bestanden

Klik op onderstaande links om het gewenste bestand te openen.

https://www.bedrijventelefoonboek.nl/xml/voorbeeld-bedrijven.xml

Uw producten en dienstenABONNEMENT
Bedrijfsvermelding
Klantenbeheer
Beheerbare responsive website
10 advertenties tegelijk plaatsen
Advertentie mailing
Reviewsysteem
Statistieken
Etalage / menukaart
max. 500 producten
Reserveringssysteem
Digitaal spaarsysteem
XML koppeling bestaande webshop/website
€ 40,- per maand
Per jaar gefactureerd
Bestellen
VorigeTop