Yoobop, find it, love it, buy it!

Waarom Yoobop?

We bieden alle webshops in Nederland een betaalbaar platform zodat ook de kleinere een verkoopkanaal hebben waarmee ze zich kunnen tonen aan een groot publiek. YOOBOP! is de mening toegedaan dat het online landschap gedomineerd wordt door plm. 500 webshops terwijl er meer dan 30.000 webshops zijn. Consumenten zien hierdoor maar een heel klein deel van het werkelijke online aanbod. Door elke webshop gelijk te behandelen door hun een advertentiekanaal te bieden tegen een zeer betaalbaar tarief creëren we kansen voor elke webshop om zich aan een groot publiek te tonen.

YOOBOP! Maakt geen verschil tussen groot of klein, kapitaalkrachtig of niet. Voor YOOBOP! is elke webshop gelijk en wordt elke webshop dezelfde kansen geboden om gevonden te worden. Dit realiseren we doormiddel van een vast laag maandtarief van €49 excl. 21% btw. Of een jaartarief €499 excl. 21% btw. Met ander woorden! Voor slechts €1,37 per dag heb je als ondernemer de beschikking over een online marketingkanaal dat in Nederland wil uitgroeien tot de grootste aanbieder van online producten. Met YOOBOP! krijgt de consument uiteindelijk een groter en gevarieerder aanbod omdat veel kleine webshops heel mooie producten aanbieden. Producten die grote aanbieders niet verkopen omdat er te weinig vraag naar is.

Onze missie

YOOBOP! heeft één belangrijk doel. Zoveel mogelijk webshops een podium bieden waarop ze hun aanbod tonen voor een laag vast bedrag per maand. Dit is voor de consument goed, maar vooral ook voor de ondernemer die nu moeite heeft om gevonden te worden. 2% van alle webshops domineren de markt. Daarin wil YOOBOP! verandering brengen. Vooral kleine webshops zijn vaak onvindbaar omdat ze niet de financiële middelen voor een dure online strategie of campagne. Vooral voor hen biedt YOOBOP! een uitkomst. YOOBOP! is een zoekmachine die de Nederlandse markt iets extra's wil bieden door producten zoveel mogelijk webshops te tonen. De consument heeft hier recht op.

VorigeTop